Anmäl Dig Till Rädda Barnen Loppet senast 3/6
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tygelsjö IK
Glädje och Gemenskap - för en aktiv by

Bli medlem i Tygelsjö IK
BLI MEDLEM
Välkommen till Tygelsjö IK!

Glädje och gemenskap för en aktiv by!

 

Vill du också bli medlem i vår förening och vara del av gemenskapen? Klicka då här.

 

Du kan också ta kontakt med respektive ledare. Titta under fliken VÅRA GRUPPER/LAG.

Han har tilldelats 2022 års ungdomsledarstipendium!
2022-05-15 14:20

I helgen genomfördes Skånes Fotbollförbunds (Skåneboll) årsmötet och då hade vi äran att få se en person från Tygelsjö IK att ta emot 2022 års ungdomsledarstipendium.

 

2009 instiftade Skånes Fotbollförbund ett ungdomsledarstipendium att årligen dela ut på förbundets årsmöte. Lördagen 14/5 2022 arrangerades Skånebolls årsmöte. Tygelsjö IK var på plats för att en av våra ungdomar tilldelats 2022s ungdomsledarstipendium. 

 

Stipendiet delas ut till ungdomsledare som på ett särskilt sätt utmärkt sig positivt inom föreningen, under längre eller kortare tid. Åldersgräns för nominerade är 24 år. I år var det extra uppmärksamhet till ledare som på ett eller annat sätt arbetat för Fair Play inom fotbollen. 

 

Efter flera års engagemang och ledarskap är vi glada att få hylla och se vår ungdomsdomare Charlie att tilldelas 2022 års ungdomsledarstipendium!! Stort grattis Charlie, vi är tacksamma för att du är en del av vår gemenskap.

Inbjudan till årsmöte 2022
2022-04-08 16:31

Du är varmt välkommen på Tygelsjö IKs Årsmöte 2022!

 

Här finner du kalenderinbjudan:

https://www.tygelsjoik.se/kalender/?ID=76254&AID=16477484

 

Här finner du den officiella kallelsen.

 

Ni inbjuds härmed delta på Tygelsjös årsmöte 2022. Årsmötet äger rum på I UR och Skur i Tygelsjö, måndagen den 25 april, klockan 19, men redan från 18.15 finns det grillning och umgänge.

 

Vi kommer även erbjuda en digital lösning. Anmälan för den digitala närvaron vill vi ha senast den 22 april.

 

Motioner ska skickas in senast 18/4 till tygelsjoik@outlook.com

 

Årsmötes handlingar
Årsmötes handlingarna finns nedladdningsbara från hemsidan, under dokument https://www.tygelsjoik.se/dokument/?ID=317422

 

Verksamhetsberättelsen
Föreningens verksamhetsberättelse, verksamhetsplanen, årsredovisning kommer tillgängliga på årsmötet.

 

På vår hemsida https://www.tygelsjoik.se/dokument/?ID=317422 framgår stadgarna för årsmötet. Välkomna!

 

Med vänlig hälsning,

Tygelsjö IK

Info från Tygelsjö IK - lättade restriktioner
2022-02-10 12:03

I förra veckan kom det efterlängtade beskedet från regeringen och Folkhälsomyndigheten att merparten av restriktionerna mot covid-19 avvecklas den 9 februari.

 

För Tygelsjö IKs del innebär detta att kvadratmeterbegränsningar, maxantal i publik och avstånd som gällt i våra anläggningar utifrån pandemilagen tas bort från och med i igår, onsdag 9/2. 

 

Beskedet innebär också att avrådan från att ordna eller delta i cuper, tävlingar eller större aktiviteter inomhus tas bort.

 

Men, vi vill fortsatt påpeka att alla som är sjuka och misstänker att de har covid-19 rekommenderas att stanna hemma. Samt att du som är sjuk undviker nära kontakt med andra människor även efter 9 februari.

 

Stort tack för ert engagemang och ansvarstagande under pandemin – nu hoppas vi att vi går mot ljusare tider!

”Kunskap är en sak men med rätt inställning och attityd kommer man långt”
2022-02-01 19:49

Fotbollens säsong 2022 börjar närma sig. Flera av våra medlemmar har börjat komma igång med årets träningar.

 

I väntan på matcherna så har vår huvudtränare Lennart för seniorlaget intervjuats i Skånesporten. Han nämner bland annat de visa orden som vi alla kan ta till oss, oavsett spelare, ledare eller idrottsförälder:

”Kunskap är en sak men med rätt inställning och attityd kommer man långt”

 

Här kommer en förhandsvisning av hela intervjun med vår Lennart Hultgren.

 

Hur ser det ut i truppen rent allmänt?
– Vi har fått behålla samtliga spelare från ifjor samt att vi fått in ca tio nya spelare. Så det ser fantastiskt bra ut.

 

Finns det någon tränare som du har hämtat inspiration från när det kommer till att hålla i träningar rent generellt – och i så fall vem?
– Man har tagit intryck av många. Dock vill jag lyfta fram Tore Cervin. Han kom in som tränare i Lydia/Marathon när vi hade fem omgångar kvar och vi låg sist. Med hans energi och tydlighet så vann vi alla matcher och klarade kontraktet. Det är något som jag tagit med mig, kunskap är en sak men med rätt inställning och attityd kommer man långt.

 

Vill du lära dig mer om seniortruppen och Lennart så hittar du hela artikeln här.

 

Vi passar på att önska seniorlaget lycka till inför 2022.

Har du funderat på att bli ledare? Här är bara några av våra förebilder
2021-11-29 11:45

Kära Tygelsjöfamiljen,

 

För drygt två veckor sedan skrev vi om möjligheten att nominera inspirerande kvinnliga ledare och vi har ett resultat!

 

Stort tack til lalla som bidrog. Det var många nomineringar och måga olika bidrag, vilket tyder på att ni alla gör skillnad och att Tygelsjö-andan är givande! Längre ned kan du läsa flera olika nomineringsbidrag som visar på en trivsam kultur bland våra ledare. Har du någonsin undrat vad det innebär att vara ledare så finns det många fina saker att ta del av i Tygelsjö IK.

 

Men först till nomineringprocessen.

I samband med Svensk fotbolls satsning "Plus 10 000" att få fler kvinnliga ledare i olika positioner inom fotbollen så passade vi på att hylla och lyfta fram våra kvinnliga ledare.

 

Det står klart i en jämn kamp att Linnea och Frida får äran att följa med på en häftig eftermiddag 30 november på Eleda Stadion i Malmö. De får både ta del av ett seminarium med fokus på kvinnor inom fotbollen. Seminariet hålls i samband med damernas VM-kvalmatch mot Slovakien som startar kl 19 som dem även kommer få heja fram till seger.

 

Stort grattis Linnea och Frida!!

 

Nu till lite olika nomineringsbidrag som vi vill lyfta till alla er som är ledare, kolla vilka avtryck ni gör!

 

Vad medlemmar säger om våra ledare:

 

"Alltid glad tydlig och engagerad!"

 

"En riktig inspiratör som lägger mycket ideellt arbete för byns barn och med sitt glada sinne ger glädje åt alla deltagare."

 

"Hon håller i alla trådar och får allt att funka på och av planen. Tränare och ledare för flera olika grupper och är extremt väl omtyckt av barn och andra ledare."

 

"Hon är väldigt engagerad och alltid positiv utåt!"

 

"För hennes outtröttlig engagemang och glädje för att ge så många barn som möjligt chansen att uppleva glädjen med idrott."

 

"Hon visar med sitt engagemang att allt är möjligt."

 

"Engagerad, ställer alltid upp och är en förebild när det gäller kamratskap!"

 

"Hon är bäst!"

 

"Hon har ett enormt tålamod och klagar aldrig"

 

"Med kunskap och erfarenhet tar hon träningen till en givande och lärorik höjd med tydlig struktur samt ett fantastiskt ledarskap!"

 

"Med kunskap, engagemang och glädje skapar hon och de andra tränarna ett lag som lär sig betydelsen av samarbete och sunda värderingar kopplat till sporten de alla brinner för- detta kommer att lägga en fin grund för framgång nu och i framtiden såväl på planen som i vars och ens liten fotbollsspelares liv."

 

"För hennes engagemang, fina sätt och roliga upplägg på boll och lek för de små. Tack för allt du gör! 🙂"

 

Bli ledare?

Vill du också bli ledare? Varmt välkommen till Tygelsjö IK och skicka ett mejl nu med din intresseanmälan till tygelsjoik@outlook.com

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Fotbollsektionen, 15/05 10:59 
Innebandysektionen, 14/03 08:20 
Fotbollsektionen, 03/03 11:59 
Boll & Lek - Barn 2018, 17/11 22:52 
Barn -14, 16/08 21:16 
 
Stöd DIN Förening
Tygelsjö IK Föreningskläder
Partners