SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TYGELSJÖ IK
Glädje & Gemenskap - för en aktiv by

Tygelsjö IK

Tygelsjö Idrottsklubb startades i juli 2010.  

 

Föreningens mål är att skapa och bedriva idrottsverksamhet för, i första hand, våra barn och ungdomar på hemmaplan. Med gemenskap, glädje och rörelse som främsta värden, bedriver vi idag idrottsverksamhet inom boll och lekfotbollgymnastik, innebandy, hopprep och motion. Vi har idag över 600 aktiva medlemmar, varav majoriteten är barn och ungdomar i åldrarna 4-15 år. Vi tränar i huvudsak i Tygelsjö sporthall (Pilbäckshallen) samt på Pilbäcks IP (konstgräs fotboll). 

 

Idag bedrivs tävlingsverksamhet inom fotboll och innebandy junior och senior med flertalet lag representerade i Skåneserier. 

 

Föreningen erbjuder närhet till en bredd av idrottsaktiviteter i Tygelsjö-Västra Klagstorp, och ser gärna fortsatt expansion av fler aktiva inom nuvarande verksamheter samt etablering av nya idrotter i föreningens regi. Engagerade föräldrar och ledare är varmt välkomna att ta kontakt med vårt kansli på kansli@tygelsjoik.se eller telefon 076 - 117 05 32.

 

Föreningens verksamhet bygger helt på ideellt engagemang från våra föräldrar, barn och ungdomar. 

 
Stöd DIN Förening
Tygelsjö IK Föreningskläder
Partners