SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TYGELSJÖ IK
Glädje & Gemenskap - för en aktiv by

Kläder för aktiva

Kläder som ingår i träningsavgiften är följande:

  • Fotboll: Matchtröja
  • Innebandy: Matchtröja, shorts och strumpor

När det gäller träningskläder finns inga förväntningar på att de aktiva i klubben ska köpa våra träningskläder. Däremot är vi glada om man vill det eftersom det leder till att lagen ser likvärdiga ut när de representerar föreningen. 

 

Vi har ett nära och bra samarbete med Stadium och Stadium Svågertorp när det gäller träningskläder och material till våra idrotter.

 

Är det så att man vill prova ut storlekar på kläderna är man hjärtligt välkommen till Svågertorp där dom har en Teamsales hörna till höger om skoavdelningen. Där kan man prova och känna på kläderna, det är inte säkert att dom har tryckta Tygelsjö kläder men model  osv. finns

alltid på plats.

 

Att handla kläder görs däremot alltid på https://www.stadium.se/foreningar/1736014 klicka på denna länk eller på Stadiums banner till höger för att komma direkt till våra kläder. När du ändå är inne och beställer kläder så passa på att stödja vår förening. Information om hur

du gör hittar du här https://www.stadium.se/medlem/stod-din-forening 

 

Är du ledare? Se här vad som gäller för ledarkläder

 
Stöd DIN Förening
Tygelsjö IK Föreningskläder
Partners