SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TYGELSJÖ IK
Gymnastik

Gympamix

 

Välkommen till Gympamix - där rörelse möter glädje och gemenskap!

Vi öppnar dörrarna till en plats där alla är välkomna, oavsett erfarenhetsnivå. Vi utmanar barnen utefter deras egna förutsättningar och skapar en atmosfär där varje individ kan blomstra.

 

Vårt tillvägagångssätt:

Vi brinner för att utveckla de olika rörelsemönstren inom gymnastiken och skapa en rolig och utmanande miljö för alla våra deltagare. Vi ger varje barn möjlighet att växa och utforska sina egna gränser. Hos oss formar gruppen, indirekt, sina aktiviteter utefter var vi ser intresse hos deltagarna. Vi kör gymnastik övningar, styrka dans.

 

Glädje, Gemenskap och Rörelse:

Vi strävar efter att skapa en positiv atmosfär där barnen känner sig välkomna och uppmuntrade att delta. Varje övning är en möjlighet att lära, växa.

 

Engagera dig - Bli en del av vår tillväxt:

För att möta efterfrågan och erbjuda gymnastik till alla åldrar behöver vi fler ledare och föräldrar som kan hjälpa oss att fortsätta vår utveckling. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är din vilja att vara en del av vår tillväxt och gemenskap det som betyder mest. 
Hör av er till emmeli.persson@outlook.com

 

Kom och var med på vår resa:

Eftersom vi är en växande del av föreningen är det en spännande tid för oss. Välkommen att vara med på vår resa och uppleva glädjen i gymnastik, gemenskapen och rörelsen. Tillsammans formar vi en fantastisk upplevelse för alla! 

 

Du hittar våra grupper här
Gympamix 16-17
Gympamix 14-15 

Hopprep

Välkommen till Gymnastik Mix - där rörelse blir en glädjefylld gemenskap!

Hösten 22
2022-08-26 18:28

Gymnastiken för hösten kommer att dra igång måndagen den 29 augusti kl 17:30 - 18:30 i Pilbäckshallen.


Det som är nytt för denna terminen är att vi kommer att utöka gruppen och erbjuda träning för åldrarna födda 14 - 16.

 

Vi har redan fått mycket intresse och nu är gruppen full och för att vi ska kunna ta in ännu fler barn behöver vi ännu fler ledare.


Hör av er till Emmeli Persson, emmeli.persson@outlook.com om du är intresserad av att vara ledare. Vi hjälper dig med att komma igång enkelt.

 

Hoppas vi ses i hallen!

 

Anmäl ert intresse för att dels kunna hamna i kölistan så väl för att kunna vara med och hjälpa till som ledare :) 

Nyheter från våra grupper
Gymnastik 14-15, 16/01 19:44 
Gymnastik 14-15, 17/08 21:49 
Gymnastik 14-15, 17/11 22:34 
Gymnastik 14-15, 16/08 21:16 
Nyheter från föreningen
 
Stöd DIN Förening
Tygelsjö IK Föreningskläder
Partners