SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TYGELSJÖ IK
Gymnastik

Engagera dig

Varför engagera dig:

I Tygelsjö IK ser vi varje engagerad individ som en viktig byggsten för framgång och gemenskap. Att vara delaktig handlar inte bara om att vara en expert inom gymnastik; det handlar om att kunna bidra med det lilla, det som gör skillnad. 

 

Vi välkomnar olika talanger:

Vi välkomnar olika talanger och färdigheter. Om du har en passion för att hjälpa andra, en önskan att skapa en positiv miljö och en vilja att vara en del av vårt gemenskapliga engagemang, då är du precis den typ av individ vi behöver. 

 

För oss handlar det om att vara delaktig och stötta varandra. Att vara engagerad är att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar minnesvärda upplevelser. Genom att dela din tid och engagemang bidrar du till att forma en miljö där varje individ kan blomstra och känna sig trygg. 

 

Vi erbjuder utbildning och stöttning för att du ska känna dig trygg i din roll. 

 

Var En Del av Vår Gemenskap:

Så oavsett om du har erfarenhet inom gymnastik eller inte, så är du välkommen att vara en del av vår gemenskap. Vi är alla idella och tar av vår egen fritid för att bidra till Tygelsjö IK. Ju fler vi är som hjälper till, desto lättare blir arbetsbördan och desto roligare blir det att engagera sig. Alla kan göra skillnad, och det är tillsammans vi skapar en meningsfull och glädjefylld upplevelse.

 

Bli en del av Tygelsjö IK och vår glädje och gemenskap.  

 
Stöd DIN Förening
Tygelsjö IK Föreningskläder
Partners