SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TYGELSJÖ IK
Glädje & Gemenskap - för en aktiv by

Årsmötesförhandlingar och Inspirationsföreläsning
2024-03-06 08:45
Max Bergander, Värdegrundsansvarig AIK Fotboll

Inbjudan till Årsmötesförhandlingar och inspirationsföreläsning den 17 April kl 18.00 på Kvarndala Gård, inkl. mat & dryck. Årsmötet börjar kl 20.00 och innan det kommer vi att få ta del av en föreläsning & workshop med Max Bergander som heter "Att bygga för framgång"

"Att bygga för framgång" handlar om hur vi genom att jobba med mjuka värden och ifrågasätta normer och förväntningar skapar en mer inkluderande och trygg miljö. En miljö där människor känner sig respekterade för den de är, en miljö där vi mår bra och skapar förutsättningar för att lyckas. Oavsett vad det är vi vill lyckas med. Hur machokultur och andra skadliga strukturer bromsar vår utveckling som förening.

 

Max Bergander är fd fotbollsspelare på hög nivå och värdegrundsansvarig i AIK Fotboll. Han föreläser runt om i Sverige och utomlands om just ovan med en personlig touch av egenupplevda händelser som format hans syn på varför dessa frågor är av stor vikt att arbeta aktivt med på alla platser där vi jobbar tillsammans. En föreläsning med förhoppning om att väcka frågor, så frön och inspirera, utan pekpinnar. Årsmötesförhandlingar börjar kl 20.00 Anmäl dig via kallelse i SportAdmin.

 
Stöd DIN Förening
Tygelsjö IK Föreningskläder
Partners