SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TYGELSJÖ IK
Fotboll

Alla kvinnor oavsett roll bjuds in till ett forum för kvinnliga ledare i distriktet!
2023-06-03 11:30

Skånes Fotbollförbund vill bidra till att inspirera och motivera fler kvinnor att engagera sig inom fotbollen och behålla de som redan är aktiva, så länge som möjligt. Nu startar de ett kvinnligt forum med syfte att behålla och rekrytera fler kvinnor i alla åldrar genom kompetenslyft, ett ökat nätverk och ett forum för erfarenhetsutbyte.

 
 

Forumet kommer innebära olika träffar under året som varvas med att vara digitala och fysiska med olika teman. Där de framför allt på de fysiska träffarna lägger stor vikt och tid för nätverkande och erfarenhetsutbyte med övriga deltagare. 

 

Forumet är riktat till tränare, men alla kvinnor som är intresserade av att delta oavsett roll i sin förening (ex styrelse, domare, kommitté) är välkomna att delta!

 

Första träffen kommer att vara digital:

 

Skånes Fotbollförbund är mycket glada över att kunna meddela att Annelie Norén, Förbundskaptenen för F19-landslaget - kommer att besöka nätverket och dela med sig av sin långa och breda erfarenhet som tränare.

 

Under kvällen har du chans att ställa frågor och delta i diskussioner om tränarskap och ledarskap med förhoppning att bli stärkt för att utveckla både dig själv och andra.

 

Hoppas du vill delta

 

NÄR: 7 juni, 18:00-19:00

HUR: Digitalt via Teams

 

Anmälan sker HÄR: KurstillfalleAnmalan (svenskfotboll.se)

 

Möteslänk skickas per mail ca en vecka innan.

 

Vid eventuella frågor kontakta;

 
Stöd DIN Förening
Tygelsjö IK Föreningskläder
Partners