SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TYGELSJÖ IK
Fotboll
Herrar

Limhamn FC
0 - 2
Tygelsjö IK
Limhamn FC0 - 2Tygelsjö IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 juni, 14:00
Plats:Limhamns IP, plan 1, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130169057
Samling:12:45, Limhamns IP
Aktivitetsinfo: Bortamatch mot Limhamns FC på Limhamns IP.

Svara på kallelsen med en gång men vi räknar med att alla kallade kan spela.

Samling på Limhamns IP 12:45
Avspark kl 14:00

Vi spelar i vita tröjor, svarta shorts, vita strumpor.
Skönsång på Limhamns IP
2024-06-03 08:57

Det bjöds på strålande väder i söndags när Tygelsjö IKs spelare, ledare och supporterskara intog Limhamns IP i söndags. Idrottsplatsen formligen badade i sol och enda stället där man kunde finna lite svalka var på läktaren men där höll Tygelsjös hejarklack temperaturen uppe hela matchen igenom med värmande skönsång.


Den varma temperaturen inbjöd dock inte till något högt tempo vilket hämmade oss rejält under matchens första tredjedel. Vi skapar ett par lägen i matchens inledning som bör resultera i minst ett mål och vi får ett mål, lite tveksamt men mest troligt korrekt, bortdömt men spelmässigt övertygar vi inte och vårt låga bolltempo gör det lätt för motståndarna att ligga rätt i positionerna. Detta ledde till att vår frustration ökade och vi tog några onödiga och opolerade gula kort.
Efter att Limhamns FC haft ett läge som var otäckt nära att resultera i ett baklängesmål för oss lyckas vi höja intensiteten något och stångar in ledningsmålet med tio minuter kvar till den svalkande halvtidsvilan.


Till den andra halvleken kommer vi ut med ett större lugn men också lite bättre energi. Vi rullar boll lite snabbare, tar lite fler löpningar för att skapa ytor åt varandra och kommer runt på kanterna lite oftare. Det leder till att vi kan utöka ledningen till tvånoll och borde nog ha ytterligare ett mål i protokollet men det blev på något sätt bortdömt. Till slut var det två trötta lag som rätt nöjda hörde hur domaren blåste av tillställningen och spelarna kunde fira segern tillsammans med supportrarna.


Nu ser vi till att få i oss ordentligt med Resorb och laddar om batterierna inför vårsäsongens avslutande tre veckor.

 

Limhamns FC - Tygelsjö IK 0-2 (0-1)
Linus Sandell - Timmy Freij, Rami Soliman, Tobias Pålsson - Emil Bjurgren, Oliver Adolfsson - William Oxenby, Philip Dönnes, Simon Hansen - Elmer Karlsson, Felix Burtus
Albin Peters, Oliver Fröjd, Jack Olofsson

 

0-1 William Oxenby
0-2 Jack Olofsson

 

Varningar: Felix Burtus, Timmy Freij, William Oxenby, Emil Bjurgren


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 23/6 11:00
2 - 5  
Tor 20/6 19:00
1 - 0  
Sön 2/6 14:00
0 - 2  
Lör 25/5 13:00
8 - 1  
Tor 23/5 18:30
2 - 0  
Lör 18/5 13:00
2 - 2  
 
 
Stöd DIN Förening
Tygelsjö IK Föreningskläder
Partners