SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TYGELSJÖ IK
Fotboll
Herrar

Tygelsjö IK (6)
2 - 0
Limhamn FC (6)
Tygelsjö IK (6)2 - 0Limhamn FC (6)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 11 februari, 11:00
Plats:Pilbäcks IP
Tävling:
Matchnummer: 137006056
Samling:09:45, Pilbäcks IP, omklädningsrum 3
Aktivitetsinfo: Träningsmatch hemma mot Limhamns FC.

Svara på kallelsen med en gång men vi räknar med att alla kallade kan spela.

Samling 09:45
Avspark kl 11:00
Hemmavinst mot Limhamns FC
2024-02-11 18:18

På ett blåsigt men helt snöfritt Pilbäcks IP tog Tygelsjö IK under söndagsförmiddagen emot Limhamns FC i en träningsmatch. Förutsättningarna var som de var då två spelare på förhand aviserat att de behövde stå över med skadekänningar och tre spelare sjukanmält sig under helgen. Det betydde att två nya spelare fick tillfälle att för första gången visa upp sig för tygelsjöpubliken.

 

Efter en riktigt dålig uppvärmning, vi skyller den på den kraftiga blåsten från Österlen, var det ändå vi som tog tag i taktpinnen från första stund och vi etablerade ett konstant tryck på motståndarnas planhalva. Detta trots att vi inledningsvis hade ganska stora problem att hitta rätt i pressen. Det stora spelövertaget ledde till en massa hörnor som slogs antingen i stark medvind eller motvind. Några av dem blev riktigt farliga och kunde resulterat i ett ledningensmål. Vad som borde resulterat i ett ledningsmål var när Elmer gled igenom och blev nedgjord precis innanför straffområdet. Han tog själv straffen men slog den inte bättre än att motståndarmålvakten kunde rädda. Vi gick till halvtidspaus med ett mållöst oavgjort resultat.

 

Vi gjorde ett par byten i halvtid och fick tillfälle att prata igenom hur vi ska agera i presspelet och det visade sig ge resultat med en gång när den andra halvleken började. I den 54 minuten kunde Felix raka in returen efter att Sebastian nickat (??) bollen i stolpen. Efter målet fortsatte vi att mestadels hålla spelet på motståndarnas planhalva och Limhamn kunde på sin höjd producera en eller två halvchanser. Efter 72 minuter fick vi utdelning igen då dagens enda Oliver snodde bollen av en motståndarback och sedan med en avig vänster yttersida placerade bollen vid målvaktens första stolpe. Vi håller tvånollresultatet matchen ut och kan nog rättvist men subjektivt konstatera att vi nog var närmre tre och fyra noll än två ett.

 

Vi tackar motståndarna, domarna och publiken för en trevlig match och laddar nu upp för en ny träningsvecka som avslutas med hemmamatch mot AIF Barrikaden nästa lördag.

 

Foton från matchen hittar ni här: Bildgalleri

 

Tygelsjö IK - Limhamns FC 2-0 (0-0)
Edwin Johnsson - Albin Peters, Max Äng Lindell, Timmy Freij, Simon Hansen - Sebastian Wall Horgen, Mathias Overgård - Felix Burtus, Axel Junert, Jack Olofsson - Elmer Karlsson
Elis Ingvarsson, Oliver Fröjd
1-0 (54) Felix Burtus
2-0 (72) Oliver Fröjd


<< Tillbaka

 
 
Stöd DIN Förening
Tygelsjö IK Föreningskläder
Partners