Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tygelsjö IK
Glädje och Gemenskap - för en aktiv by

Bli medlem i Tygelsjö IK
BLI MEDLEM
Välkommen till Tygelsjö IK!

Glädje och gemenskap för en aktiv by!


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka på BLI MEDLEM.


Du kan också ta kontakt med respektive ledare. Titta under fliken VÅRA GRUPPER/LAG.

TIK åter i verksamhet from. 25/1
2021-01-22 18:48
Malmö Stad beslutade idag (22/1, enligt de nya rekommendationerna) att åter öppna sina anläggningar för verksamhet med aktiva födda 2005 eller senare from. 25/1.
Se nedan;
"Igår, den 21 januari, meddelade regeringen att de rekommenderar kommuner att fortsatt hålla ej nödvändig idrotts-, fritids- och kulturverksamhet stängd. Denna rekommendation gäller i första hand fram till och med den 7 februari. Undantag görs för verksamhet för barn födda 2005 eller senare, såväl inomhus som utomhus. Sedan tidigare gäller även undantaget för yrkesverksam elitidrott. Dessa rekommendationer kommer Malmö stad att följa.
 
Detta nya besked innebär att fritidsförvaltningens idrottsanläggningar (utomhus och inomhus) kommer att öppna för föreningars träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 eller senare från och med 25 januari.
 
Beslutet om endast hålla öppet för barn och unga gäller till och med 31 mars men kan komma att ändras om smittläget så tillåter.
 
Läs informationen i sin helhet i bifogat dokument.
 
Med vänliga hälsningar
Fritidsförvaltningen Malmö stad"

Ni kan läsa vidare nedan om ni så önskar här;

https://malmo.se/Coronaviruset-och-sjukdomen-covid-19/For-foreningar-och-ideburna-organisationer-med-anledning-av-coronaviruset-och-covid-19.html

https://malmo.se/Coronaviruset-och-sjukdomen-covid-19/Oppet-och-stangt-inom-kultur--och-fritidsverksamheter.html

https://www.1177.se/Skane/aktuellt/aktuellt-i-skane/

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

https://www.1177.se/Skane/sa-fungerar-varden/varden-i-skane/samlad-information-om-coronaviruset-i-region-skane/

Ni hittar mer detaljerad information under er idrotts sektion. Respektive ledare för varje grupp ser till att uppdatera aktiviteterna så att kalendern stämmer.

Mvh,
Styrelsen
Provträning
2020-10-27 22:04
PROVTRÄNING.
Vi hälsar nya spelare välkomna till oss. Vi börjar den 11/1-21 (pga Covid 19) och tränar Måndagar och Onsdagar kl 20:00-21:30 på Pilbäcks IP. 
Kontakta Lennart Hultgren (Tränare) på mobil 070-6001170 för avstämning.
Klart!
2020-10-25 16:49
Div 5 klart!

Ja, det blev en stabil 2-0 vinst vilket gör att laget nu spelar i div 5 2021, härligt!
Stadium Team Sales & Stöd DIN Förening
2020-05-27 15:27

Stadium har genomfört en del förändringar för att underlätta för alla föreningsmedlemmar. Föreningskläderna, NIKE, har flyttat in tillsammans med övrigt sortiment på stadium.se, dessutom finns det en del nya produkter. Ledtiden, även med tryck (40kr), har kortats till 3-7 dagar. 

Föreningskläderna finns alltså numera ständigt tillgängliga för samtliga medlemmar. Utprovningar kommer fortsatt att ske men det finns alltså inget behov av att invänta dessa. I varje enskilt lag kommer det att finnas en ansvarig ledare som håller i gemensamma beställningar vid dessa tillfällen. 

Administrationsavgiften är borttagen. Däremot tillkommer frakt på 39kr, men endast då beställningar understiger 299kr. Över denna summa är det fri frakt. Leverans till närmsta postombud. 

För att lättast komma igång så går ni in på stadium.se. Om ni inte redan har ett konto så skapa ett. Med fördel kan ni använda Bank ID för inloggning. 

Välj sedan fliken Förening, där kan ni söka efter Tygelsjö IK. Er senast besökta förening kommer att finnas överst i listan. Allt klart för att komplettera med vad ni behöver! 

Värt att nämna är att förutom om att ni själva nu får bonus kommer även Tygelsjö IK att få bonus (10%) vid köp av Föreningskläder.

 

Har ni svårt att hitta, 

klicka på Stadium loggan till höger (dator) eller ovan (mobil).

 

Stöd DIN Förening 

När ni ändå är inne på ert konto, glöm inte att stödja ER Förening! 

Har ni barn som är aktiva i flera föreningar, inga problem, ni kan välja upp till fyra stycken. Detta ger en extra bonus på 3% (utan att påverka er egen bonus). Väljs flera föreningar delas bonusen jämt dem emellan. Utan aktivt val delas dessa extra 3% inte ut. 

Välj fliken Stöd Din Förening. Sök och välj Tygelsjö IK, Sektion och lag. Hur lätt som helst! 

I skrivande stund har vi endast 10st. medlemmar som valt föreningen. Trots detta blev det ett par tusen i bonus till TIK och dess medlemmar. 

 

Har ni svårt att hitta,

klicka på den blåa Stöd DIN Förening loggan till höger (dator) eller ovan (mobil).


Tillsammans kan vi göra skillnad! 

Allmän information - föreningens verksamhet fortsätter som vanligt
2020-03-12 10:50
Till samtliga medlemmar och aktiva i Tygelsjö IK

Med hänsyn till senaste utvecklingen av corona-virusets spridning i Sverige så följer här kort information om hur Tygelsjö IK ser på sin verksamhet. 

Våra planerade träningar och matcher kommer att genomföras enligt plan, dock kan detta givetvis ändras med kort varsel om ytterligare restriktioner beslutas av myndigheterna. 

Vi tar för givet att samtliga spelare, ledare och föräldrar visar stor hänsyn mot övriga människor i sin omgivning och inte deltager i träning, match eller möte i klubbens regi om det finns minsta misstanke om sjukdom, oavsett art. 

Vi hänvisar allmänt till Folkhälsomyndighetens rekommendationer som går att läsa om på följande länk: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

Vi följer dagligen händelseutvecklingen och i den mån det kommer nya direktiv så återkommer vi på vår hemsida med nya besked. 

Styrelsen Tygelsjö IK
BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Innebandysektionen, 22/01 18:54 
Fotboll Herrar, 18/11 08:14 
Fotbollsektionen, 29/10 22:25 
Gymnastiksektionen, 29/10 21:47 
Fotboll Herrar, 27/10 22:07 
Fotboll Herrar, 25/10 16:57 
 
Stöd DIN Förening
Tygelsjö IK Föreningskläder
Partners