Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tygelsjö IK
Glädje och Gemenskap - för en aktiv by

Bli medlem i Tygelsjö IK
BLI MEDLEM
Välkommen till Tygelsjö IK!

Glädje och gemenskap för en aktiv by!


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka på BLI MEDLEM.


Du kan också ta kontakt med respektive ledare. Titta under fliken VÅRA GRUPPER/LAG.

EN ENKLARE VARDAG FÖR DIG SOM MEDLEM
2020-06-30 22:38

Hej alla TIK:are!

Nu börjar vi använda SportAdmins Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet.

För dig som medlem innebär det att du kan betala med tre nya digitala betalningsmetoder (via Billmate) och tillsammans med flertalet nya funktioner i medlemsappen ger det en bättre upplevelse och smidigare betalning.

Tillkommer gör en administrativ avgift på 9-59kr. Detta har vi valt att som tidigare finansiera via medlemsavgiften som förblir oförändrad, 50kr. Detta för fakturor på medlemsavgiften och aktivitetsavgiften.

Övriga fakturor finansieras via avgiften.

 

Vi växer som förening! Detta är ett led i att få smidigare rutiner och minska vår manuella administration som gör att vi i stället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill - att utveckla föreningen.

 

DIGITAL BETALNING

 • Kortbetalning
 • Fakturabetalning
 • Delbetalning (innebär kreditupplysning)

 

BOKNINGSFUNKTION

 • Direktbokning för dig som medlem på föreningens bokningssida
 • Du kan också prenumerera på grupper som är fullbokade

 

MEDLEMSAPP

Exempel på funktioner som förenklar idrottsvardagen, se till att du har den senaste uppdateringen nedladdad från Google Play eller AppStore.

 • Digitalt medlemskort direkt i telefonen
 • Föreningskalendern i appen och svara på kallelser
 • Samåkningsfunktion för körningar
 • Förhandsrapportering om ni kan närvara vid träning/match
 • Utskick och föreningens nyheter direkt i appen
 • Se status på fakturor och betala direkt i appen via digitala betalningsmetoder
 • Kontaktuppgifter till lagkamraterna
 • Närvarostatistik

 

Mvh,

Styrelsen Tygelsjö IK

tygelsjoik@outlook.com

Extraknäck - Domare sökes
2020-06-12 12:29
Vi har flertalet aktiva domare på fotbollssektionen men söker nu även domare till innebandysektionen.
Föreningen står för utbildningen. För att få gå det första steget, Matchledare, krävs dock att man fyllt 14år. Datum för utbildningar finns på innebandy.se/skane/domare.

Intresserade kan med fördel anmäla sitt intresse via tygelsjoik@outlook.com.
Barn födda 2014 - Aktiva & Ledare
2020-06-12 11:56
Då är det dags att efter sommaren välkomna alla barn födda 2014 till innebandyn. I samband med detta sökes även ideella krafter till att leda denna grupp.
Vi är med som stöd vid uppstart. Inga förkunskaper krävs och för den som vill står klubben för utbildning.
Träningstider är sökta och lag anmält till matchsammandrag.

För att slutföra planeringen önskar vi därmed att intresserade aktiva och ledare lämnar en intresseanmälan, tygelsjoik@outlook.com.


Stadium Team Sales & Stöd DIN Förening
2020-05-27 15:27

Stadium har genomfört en del förändringar för att underlätta för alla föreningsmedlemmar. Föreningskläderna, NIKE, har flyttat in tillsammans med övrigt sortiment på stadium.se, dessutom finns det en del nya produkter. Ledtiden, även med tryck (40kr), har kortats till 3-7 dagar. 

Föreningskläderna finns alltså numera ständigt tillgängliga för samtliga medlemmar. Utprovningar kommer fortsatt att ske men det finns alltså inget behov av att invänta dessa. I varje enskilt lag kommer det att finnas en ansvarig ledare som håller i gemensamma beställningar vid dessa tillfällen. 

Administrationsavgiften är borttagen. Däremot tillkommer frakt på 39kr, men endast då beställningar understiger 299kr. Över denna summa är det fri frakt. Leverans till närmsta postombud. 

För att lättast komma igång så går ni in på stadium.se. Om ni inte redan har ett konto så skapa ett. Med fördel kan ni använda Bank ID för inloggning. 

Välj sedan fliken Förening, där kan ni söka efter Tygelsjö IK. Er senast besökta förening kommer att finnas överst i listan. Allt klart för att komplettera med vad ni behöver! 

Värt att nämna är att förutom om att ni själva nu får bonus kommer även Tygelsjö IK att få bonus (10%) vid köp av Föreningskläder.

 

Har ni svårt att hitta, 

klicka på Stadium loggan till höger (dator) eller ovan (mobil).

 

Stöd DIN Förening 

När ni ändå är inne på ert konto, glöm inte att stödja ER Förening! 

Har ni barn som är aktiva i flera föreningar, inga problem, ni kan välja upp till fyra stycken. Detta ger en extra bonus på 3% (utan att påverka er egen bonus). Väljs flera föreningar delas bonusen jämt dem emellan. Utan aktivt val delas dessa extra 3% inte ut. 

Välj fliken Stöd Din Förening. Sök och välj Tygelsjö IK, Sektion och lag. Hur lätt som helst! 

I skrivande stund har vi endast 10st. medlemmar som valt föreningen. Trots detta blev det ett par tusen i bonus till TIK och dess medlemmar. 

 

Har ni svårt att hitta,

klicka på den blåa Stöd DIN Förening loggan till höger (dator) eller ovan (mobil).


Tillsammans kan vi göra skillnad! 

Allmän information - föreningens verksamhet fortsätter som vanligt
2020-03-12 10:50
Till samtliga medlemmar och aktiva i Tygelsjö IK

Med hänsyn till senaste utvecklingen av corona-virusets spridning i Sverige så följer här kort information om hur Tygelsjö IK ser på sin verksamhet. 

Våra planerade träningar och matcher kommer att genomföras enligt plan, dock kan detta givetvis ändras med kort varsel om ytterligare restriktioner beslutas av myndigheterna. 

Vi tar för givet att samtliga spelare, ledare och föräldrar visar stor hänsyn mot övriga människor i sin omgivning och inte deltager i träning, match eller möte i klubbens regi om det finns minsta misstanke om sjukdom, oavsett art. 

Vi hänvisar allmänt till Folkhälsomyndighetens rekommendationer som går att läsa om på följande länk: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

Vi följer dagligen händelseutvecklingen och i den mån det kommer nya direktiv så återkommer vi på vår hemsida med nya besked. 

Styrelsen Tygelsjö IK
BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Innebandysektionen, 09/08 08:01 
Pojkar 2008/2009, 25/05 10:50 
Fotboll Herrar, 10/01 10:35 
Fotboll Herrar, 10/12 20:44 
Fotboll Herrar, 27/10 09:40 
 
Stöd DIN Förening
Tygelsjö IK Föreningskläder
Partners