Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tygelsjö IK
Glädje och Gemenskap - för en aktiv by

Bli medlem i Tygelsjö IK
BLI MEDLEM
Välkommen till Tygelsjö IK!

Glädje och gemenskap för en aktiv by!


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka på BLI MEDLEM.


Du kan också ta kontakt med respektive ledare. Titta under fliken VÅRA GRUPPER/LAG.

Förlängda riktlinjer, tom. 13/12
2020-11-18 11:11
Det har väl inte undgått någon att de lokala restriktionerna förlängts. För oss som förening innebär det inte några ändringar. Dvs. nedan restriktioner gäller fortfarande, numera till 13/12.

Vi får hoppas Lucia kommer som vanligt och bringar hopp om ljus och en snar återgång till normal verksamhet.
Ta hand om varandra!
Mvh,
Styrelsen

Från den 28/10-13/12 gäller nya restriktioner för att förhindra smittspridning. Det påverkar oss enligt följande;

  • Verksamhet för utövare 15 år eller äldre ställs in
  • Inga matcher, cuper eller dylikt som samlar många utövare

Sedan tidigare gäller som ni redan vet social distansering/ingen trängsel, noggrann handtvätt, byta om hemma, endast använda egen utrustning och framförallt stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom.
Numera gäller även;
Föräldrar skall i möjligaste mån inte vistas i/på idrottsanläggningar och endast hämta/lämna sina egna barn till träning.


Ni kan läsa vidare nedan om ni så önskar;
Ni hittar mer detaljerad information under er idrotts sektion. Respektive ledare för varje grupp ser till att uppdatera aktiviteterna så att kalendern stämmer.
Provträning
2020-10-27 22:04
PROVTRÄNING.
Vi hälsar nya spelare välkomna till oss. Vi börjar den 11/1-21 (pga Covid 19) och tränar Måndagar och Onsdagar kl 20:00-21:30 på Pilbäcks IP. 
Kontakta Lennart Hultgren (Tränare) på mobil 070-6001170 för avstämning.
Klart!
2020-10-25 16:49
Div 5 klart!

Ja, det blev en stabil 2-0 vinst vilket gör att laget nu spelar i div 5 2021, härligt!
Stadium Team Sales & Stöd DIN Förening
2020-05-27 15:27

Stadium har genomfört en del förändringar för att underlätta för alla föreningsmedlemmar. Föreningskläderna, NIKE, har flyttat in tillsammans med övrigt sortiment på stadium.se, dessutom finns det en del nya produkter. Ledtiden, även med tryck (40kr), har kortats till 3-7 dagar. 

Föreningskläderna finns alltså numera ständigt tillgängliga för samtliga medlemmar. Utprovningar kommer fortsatt att ske men det finns alltså inget behov av att invänta dessa. I varje enskilt lag kommer det att finnas en ansvarig ledare som håller i gemensamma beställningar vid dessa tillfällen. 

Administrationsavgiften är borttagen. Däremot tillkommer frakt på 39kr, men endast då beställningar understiger 299kr. Över denna summa är det fri frakt. Leverans till närmsta postombud. 

För att lättast komma igång så går ni in på stadium.se. Om ni inte redan har ett konto så skapa ett. Med fördel kan ni använda Bank ID för inloggning. 

Välj sedan fliken Förening, där kan ni söka efter Tygelsjö IK. Er senast besökta förening kommer att finnas överst i listan. Allt klart för att komplettera med vad ni behöver! 

Värt att nämna är att förutom om att ni själva nu får bonus kommer även Tygelsjö IK att få bonus (10%) vid köp av Föreningskläder.

 

Har ni svårt att hitta, 

klicka på Stadium loggan till höger (dator) eller ovan (mobil).

 

Stöd DIN Förening 

När ni ändå är inne på ert konto, glöm inte att stödja ER Förening! 

Har ni barn som är aktiva i flera föreningar, inga problem, ni kan välja upp till fyra stycken. Detta ger en extra bonus på 3% (utan att påverka er egen bonus). Väljs flera föreningar delas bonusen jämt dem emellan. Utan aktivt val delas dessa extra 3% inte ut. 

Välj fliken Stöd Din Förening. Sök och välj Tygelsjö IK, Sektion och lag. Hur lätt som helst! 

I skrivande stund har vi endast 10st. medlemmar som valt föreningen. Trots detta blev det ett par tusen i bonus till TIK och dess medlemmar. 

 

Har ni svårt att hitta,

klicka på den blåa Stöd DIN Förening loggan till höger (dator) eller ovan (mobil).


Tillsammans kan vi göra skillnad! 

Allmän information - föreningens verksamhet fortsätter som vanligt
2020-03-12 10:50
Till samtliga medlemmar och aktiva i Tygelsjö IK

Med hänsyn till senaste utvecklingen av corona-virusets spridning i Sverige så följer här kort information om hur Tygelsjö IK ser på sin verksamhet. 

Våra planerade träningar och matcher kommer att genomföras enligt plan, dock kan detta givetvis ändras med kort varsel om ytterligare restriktioner beslutas av myndigheterna. 

Vi tar för givet att samtliga spelare, ledare och föräldrar visar stor hänsyn mot övriga människor i sin omgivning och inte deltager i träning, match eller möte i klubbens regi om det finns minsta misstanke om sjukdom, oavsett art. 

Vi hänvisar allmänt till Folkhälsomyndighetens rekommendationer som går att läsa om på följande länk: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

Vi följer dagligen händelseutvecklingen och i den mån det kommer nya direktiv så återkommer vi på vår hemsida med nya besked. 

Styrelsen Tygelsjö IK
BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Innebandysektionen, 18/11 11:28 
Fotboll Herrar, 18/11 08:14 
Fotbollsektionen, 29/10 22:25 
Gymnastiksektionen, 29/10 21:47 
Fotboll Herrar, 27/10 22:07 
Fotboll Herrar, 25/10 16:57 
 
Stöd DIN Förening
Tygelsjö IK Föreningskläder
Partners