SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tygelsjö IK
Glädje och Gemenskap - för en aktiv by

Bli medlem i Tygelsjö IK
BLI MEDLEM
Välkommen till Tygelsjö IK!

Glädje och gemenskap för en aktiv by!


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka på BLI MEDLEM.


Du kan också ta kontakt med respektive ledare. Titta under fliken VÅRA GRUPPER/LAG.

Tredje raka!
2021-06-19 17:28

Efter en fantastiskt insats i stekande sol och över 31 grader i skuggan vinner laget med 2-1 borta mot Genarps IF!!!
Grymt killar!
Här två glada ”badpojkar…, förlåt målgörare…., Sasan (1-0) o Sebbe på straff till 2-1
👍😎⚽️

Hemmapremiär!
2021-06-13 17:32

I dagens första hemmamatch i Div 5 så vann laget övertygande mot SoGK Charlo med 5-0, grymt bra!
5 olika målgörare visar styrka samt Jeppa som höll nollan.
Härlig start med 2 segrar direkt 
Nya tag igen i veckan 
Lördag bortamatch mot Genarps IF

Seriepremiär!
2021-06-08 23:03

Seger med 3-1 i premiärmatchen mot BK Skansen!

Publik Seniormatcher
2021-06-03 10:28

Med glädje välkomnar vi att det äntligen är dags för seriespel i Div.5 Skåne södra. Som alla vet lever vi med fortsatta restriktioner från Folkhälsomyndigheten och med Skånes Fotbollsförbunds information som grund har vi i Tygelsjö IK tagit beslut att vi tyvärr inte kan genomföra våra hemma matcher med publik på arenan. Därför kommer vi att stänga våra grindar efter att lagen och ledarna har passerat in. Eventuella åskådare får vistas utanför och titta genomstaket men detta är på eget ansvar och skall ske på ett ansvarsfullt sätt under rådande omständigheter.

 

Vi hoppas att ni kan ha förståelse för detta och att beslutet kan komma att ändras om våra restriktioner ändras.

 

Med hjärtliga fotbollshälsningar

Johan Angelöv

Ordf. Tygelsjö IK

Matcher Fotboll
2021-04-29 11:40

Hej

 

Som många säkert hörde och läste igår så släpper Folkhäsomyndigheten lite på restriktionerna kring barn och ungdomsidrotten. Här kommer information från Skånes fotbollsförbund i ärendet.

 

"Vi på Skånes Fotbollförbund har precis fått besked från Smittskydd Skåne och Region Skåne att dessa kommer följa Folkhälsomyndighetens senaste förordning vad gäller barnfotboll.
Så det är med glädje vi nu kan meddela att det är tillåtet för spelare födda 2002 och senare att spela enstaka matcher (max en match per vecka) även i Skåne.

 

När det gäller seriespelet står dock det senaste datumet fast, dvs seriestart den 22-23/5. Fram till dess är det istället möjligt att spela träningsmatcher lokalt.

Enligt Folkhälsomyndigheten innebär lokalt att man möter lag från Skåne. Men det rekommenderas starkt att man spelar matcher mot lag i sitt närområde för att minska risken för att smittspridningen ökar. Så en träningsmatch på sju-åtta mil enkel resa eller längre avrådes. Tänk även på att det fortfarande kan finnas lokala avvikelser i våra skånska kommuner huruvida det är möjligt att boka planer eller ej. Så kontrollera med just er kommun innan ni planerar en match.

 

I övrigt så gäller samma riktlinjer som tidigare, att komma ombytt till matchen, inte använda omklädningsrum, resa till och från matchen individuellt, inga handskakningar med motståndare och domare, inte dela vattenflaska med någon annan.
Läs nuvarande restriktioner och riktlinjer på Covid-19 riktlinjer Skåne - Skåne (skaneboll.se)

Likaså när det gäller publik på matcherna så är det fortfarande åtta personer som gäller och det är arrangerande förening som ansvarar att detta följs. Skånes Fotbollförbund rekommenderar fortsatt att matcherna spelas utan publik. Personer som behövs för att matchen ska kunna genomföras räknas inte som publik dvs spelare, domare, tränare och matchvärdar.
För att nå ut till alla som vill följa och heja på era lag finns möjligheten att göra det genom Min Fotboll, breddfotbollens egna app Min Fotboll - Svensk fotboll

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Herrar, 19/06 17:30 
Fotboll Herrar, 13/06 17:35 
Fotboll Herrar, 08/06 23:09 
Fotboll - Pojkar 2008, 21/04 11:32 
Fotboll - Pojkar 2008, 13/04 13:23 
 
Stöd DIN Förening
Tygelsjö IK Föreningskläder
Partners